keyboard_arrow_down
search
clear

Buy Piris Belgian Rye Fruit APA Citra Mango - Piris American Red IPA - Piris Blancheberry Mallorca

starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar_half
starstarstarstar_halfstar_border
Company:

Style:

American Pale Ale
IPA - India Pale Ale
Witbier
ABV:

5.6
7.5
5.8
IBU:

35
60
15
Hop:

Citra, Amarillo
Comercial Description:

1.-

Piris Belgian Rye Fruit APA Citra Mango

Aquesta cervesa només té un problema: l’ampolla de 0’50 cl. et queda petita. Va ser la primera creació del mestre cerveser de l’Institut de la Cervesa Artesana, Daniel Fermún, per a la Piris Brewing Company.

Es tracta d’una cervesa amb malt d’ordi i sègol per sobre del 96% (d’altres en dirien “séxtuple malta”, però no és el cas) i 5’6º.

Els llúpols citra i amarillo hi són presents de manera amable, com dicten els canons de l’estil American Pale Ale arribant als 35 IBU d’amargor. I sí, li hem posat mango natural: hem afegit fruita a una cervesa tal com feien a l’antic Egipte amb els dàtils. L’origen del llevat ens recorda el llegat d’uns altres mestres: els belgues.

------------------------

Esta cerveza sólo tiene un problema : la botella de 0,50 cl. se queda pequeña . Fue la primera creación del maestro cervecero del Instituto de la Cerveza Artesana , Daniel Fermún , para la Piris Brewing Company.

Se trata de una cerveza con malta de cebada y centeno por encima del 96% ( otros dirían " séxtuple malta ", pero no es el caso ) y 5’6º .

Los lúpulos citra y amarillo están presentes de manera amable, como dictan los cánones del estilo American Pale Ale llegando a los 35 IBU de amargura. Y sí, le hemos puesto mango natural : hemos añadido fruta a una cerveza tal como hacían en el antiguo Egipto con los dátiles. El origen de la levadura nos recuerda el legado de otros maestros : los belgas

2.-

Piris American Red IPA

American Red India Pale Ale elaborada por Daniel Fermún en el Instituto de la Cerveza Artesana con tres tipos de lúpulo y maltas caramelizados que le confieren el tono rojizo característico de este estilo. La amargura de los 60 IBU queda compensada por el caramelo de la malta .

Es una IPA de 7,5 grados , por tanto, bastante alcohólica y con un cuerpo generoso. El estilo de esta cerveza es mucho más cercano a una East Coast IPA que a una West Coast IPA donde los lúpulos tienen mucha más predominancia . En este caso , los maltas tienen más protagonismo que en las Ipas que tienen más presencia en nuestro mercado.

-----------------

American Red India Pale Ale elaborada per Daniel Fermún a l’Institut de la Cervesa Artesana amb tres tipus de llúpol i malts caramel·litzats que li confereixen el to vermellós característic d’aquest estil. L’amargor dels 60 IBU queda compensada pel caramel del malt.

És una IPA de 7,5 graus, per tant, bastant alcohòlica i amb un cos generós. L’estil d’aquesta cervesa és molt més proper a una East Coast IPA que a una West Coast IPA on els llúpols tenen molta més predominança. En aquest cas, els malts tenen més protagonisme que en les IPAs que tenen més presència al nostre mercat.

3.-

Piris Blancheberry Mallorca Fruit Móres

Una cervesa ideal per a introduir-se en el món de les artesanes per la seva baixa amargor -només 15 IBU (Unitat Internacional d’Amargor)-, però que també sorprén els paladars més entrenats i exigents.

La idea de fer les cerveses PIRIS neix a Mallorca, com a part dels ingredients d’aquesta cervesa: blat ecològic de Valldemossa sembrat per en Toni Feliu i pell de taronges ecològiques de Sóller. Les Blanche o Weissbier són tèrboles perquè s’elaboren amb un 40% de blat cru.

Les móres de romeguer incrementen aquesta terbolesa i li rossegen el color. Aquesta fruita silvestre també la trobareu a l’aroma en delicades notes àcides unides al coriandre.

Amb 5’8º, la Blancheberry Mallorca pot acompanyar aperitius, arrossos, fideuades, coques de trempó o un bon pa amb oli. Tota sola també està estupenda, especialment en una terrasseta a principis de juny veient una posta de sol a la Colònia de Sant Pere.

----------------------------------------

Una cerveza ideal para introducirse en el mundo de las artesanas por su baja amargura -sólo 15 IBU ( Unidad Internacional de Amargura ) - , pero que también sorprende a los paladares más entrenados y exigentes.

La idea de hacer las cervezas PIRIS nace en Mallorca, como parte de los ingredientes de esta cerveza : trigo ecológico de Valldemossa sembrado por Toni Feliu y piel de naranjas ecológicas de Sóller.

Las Blanche o Weissbier son turbias porque se elaboran con un 40% de trigo crudo.

Las moras de romeguer incrementan esta turbidez y le aportan el color. Esta fruta silvestre también la encontrará en el aroma en delicadas notas ácidas unidas al cilantro. Con 5’8º , la Blancheberry Mallorca puede acompañar aperitivos, arroces, fideuás , tortas de trempó o un buen pan con aceite. 

Sola también está estupenda, especialmente en una terracita a principios de junio viendo una puesta de sol en la Colonia de San Pedro.

Other have buy: