keyboard_arrow_down
search
clear

Buy La Pirata Lupulus Pirata - Piris Resin Old School IPA - Basqueland / Nøgne Ø Kveik

starstarstarstar_halfstar_border
starstarstarstar_halfstar_border
Company:

Style:

IPA - India Pale Ale
IPA - India Pale Ale
IPA - India Pale Ale
ABV:

3
7.5
3.6
IBU:

38
60
0
Hop:

Chinook, Citra, Summit
Prices / Buy:

Comercial Description:

1.-

Lupulus Pirata Session IPA

Cervesa artesana amb Chinook, Citra i Summit, llúpols afegits al final de la cocció i en dry hopping per aconseguir una fantasia de sabors i aromes.

2.-

Resin Old School IPA

IPA con resina de pino. El origen de la adición de este ingrediente se remonta a un tiempo en el que las IPA se trasladaban desde Inglaterra a la India. Los barriles que contenían la cerveza estaban forrados con resina.

--------------------------------

L’estil India Pale Ale (IPA) neix el segle XVIII per la necessitat d’enviar cervesa des d’Anglaterra a l’Índia en una època en la qual no existia el fred artificial. El govern britànic recomanava l’ús de més llúpol en aquests enviaments perquè la cervesa sobrevisqués al viatge en bones condicions. I ho van aconseguir. Els barrils que transportaven aquelles primeres IPA anaven folrats interiorment amb resina de pi. És per això que hem incorporat aquest ingredient, per obtenir una recreació d’aquest estil històric d’una manera encara més fidel. Després d’un llarg procés de maduració, el resultat és sorprenent: l’aroma i el gust d’aquesta cervesa transporten directament a un pinar, a una garriga plena d’herbes aromàtiques, a un bosc mediterrani on fins i tot es pot percebre l’aroma de la terra humida després d’una ploguda.

3.-

Kveik

Norwegian table beer, Farmhouse IPA

Other have buy: