keyboard_arrow_down
search
clear
L’Oriental Brewing Company

L’Oriental Brewing Company

Country: Spain | Catalonia
L’Oriental Reload

L’Oriental Reload
starstarstarstar_halfstar_border 3,47

American Stout - 5.5 º - 23 IBU

Reload Stout Reload, nuestra primera cerveza negra. Hemos querido hacer una receta d’una Stout ...y y una gran cantidad de avena en copos y malteada, todo ello rematado por diferentes adiciones del lúpulo Cascade. Un caramelo! ...


L’Oriental Revenge IPA

L’Oriental Revenge IPA

Red IPA - 6 º - 60 IBU

Revenge IPA Revenge is always bloody, bitter and must be served cold. So is our IPA.


L’Oriental Rising Pale

L’Oriental Rising Pale
starstarstarstar_halfstar_border 3,69

American Pale Ale - 4.6 º - 18 IBU

Rising Pale Pale Ale Hoppy golden pale ale, fruity and citrus aroma and flavors. Light body, creamy ...foam. It has a dry end. Delicious! You can’t have just one!


L’Oriental Abril

L’Oriental Abril
starstarstarstar_halfstar_border 3,27

Session IPA - 3.8 º - 40 IBU

Abril Session IPA Session wheat Ipa. Fresh, hoppy.


L’Oriental Lager

L’Oriental Lager

Lager - 4 º

Lager Lager L’Oriental. Quisimos elaborar una cerveza sencilla, fácil de beber, apta pa ...ager. L’Oriental Lager es una cerveza 100% malta de cebada de tipo lager, con adiciones de lúpulo en ebullición y con un generoso dry-hop con lúpulo Cascade. Simple, f& ...


Business Name: L’Oriental Brewing Company S.L.
Address: Carrer Josep Piñol, 5, 08402 Granollers, Barcelona
Health Register: 30.014616/B
L’Oriental neix de la més pura passió per la cervesa artesana, i de l’experiència acumulada durant anys pels seus fundadors en el sector cerveser. El nostre objectiu és donar a la capital comarcal de Granollers una cervesa pròpia i convertir-la en la marca de referència a tot el Vallès. A més, volem treballar per a extendre la cultura cervesera a aquest territori, unir-la amb la seva reconeguda gastronomia i traslladar una nova forma de beure i viure la cervesa. Ens mou l’exigència i la continua recerca per a oferir un producte de la màxima qualitat possible.
Les nostres cerveses estàn elaborades amb matèries primeres i processos 100% naturals. Sense additius ni extractes, sense conservants i sense pasteuritzar. Un producte viu i fresc creat de forma totalment artesanal. El nostre obrador amb capacitat de 500 litres per cocció i situat al centre de Granollers, funciona amb energia elèctrica verda i sostenible, provinent de la cooperativa Som Energia.
Benvinguts a L’Oriental. Benvinguts a la felicitat fermentada.