search
 
Grenyut Ellys
Grenyut Ellys
starstarstarstar_halfstar_border 3,45 Valoración media usuarios Untappd
38 Valoraciones
American IPA 6.2 º 50 IBU
Ellys
Cervesa d’estil Indian Pale Ale caracteritzada per un llúpol molt fresc amb aroma a fruita tropical, cítrics i un toc herbaci. En boca notarem les fruites i també la seva amargo més persistent, donada pels seus llúpols.
Grenyut SUK

Grenyut SUK

New England IPA - 6.5 º - 30 IBU

SUK Juice NEIPA Cervesa de color groc-ataronjat molt tèrbola i refrescant, Sensació en ... boca sedosa amb tocs tropicals de Mango i Maracujà. Poc gas en boca.  


Grenyut Citrus

Grenyut Citrus
starstarstarstar_halfstar_border 3,50

Session IPA - 4 º - 35 IBU

Citrus En aroma i en boca trobarem cítric, fruita tropical i un toc herbaci. Al ser una sessi ...on, tindrem una menor amargor, i baix grau alcohòlic. Session” significa temporada molt adequada per temps estiuencs.


Grenyut Lager Beer

Grenyut Lager Beer

Lager - 4.5 º - 8 IBU

Lager Beer Cervesa molt suau, amb un subtil i agradable aroma a llúpol, que presenta un color ... daurat clar i conté poc grau alcohòlic.


Grenyut Ellys

Grenyut Ellys
starstarstarstar_halfstar_border 3,45

American IPA - 6.2 º - 50 IBU

Ellys Cervesa d’estil Indian Pale Ale caracteritzada per un llúpol molt fresc amb aroma ... a fruita tropical, cítrics i un toc herbaci. En boca notarem les fruites i també la seva amargo més persistent, donada pels seus llúpols.


Grenyut La Golosa

Grenyut La Golosa

Imperial Stout - 9 º - 50 IBU

La Golosa Imperial Stout Cervesa dolça, axocolatada i làctica, amb un punt amargant i ...sec al final però amb regust dolç.


Grenyut Bitterax

Grenyut Bitterax
starstarstarstar_halfstar_border 3,53

India Pale Ale - 6.2 º - 55 IBU

Bitterax Indian Pale Ale Cerveza de aroma y amargor que provienen de sus lupulos. En boca not ...as de caramelo, toque cítrico y amargor seco.   


Grenyut Solstici

Grenyut Solstici

Session IPA - 4.5 º

Solstici Session IPA Cervesa amb un aroma lleuger dels seus llúpols. En boca hi podem trobar ...tocs cítrics i una lleugera amargor. Apte per a celíacs.


Grenyut APA Santpe

Grenyut APA Santpe
starstarstarstar_halfstar_border 3,47

American Pale Ale - 5,3 º - 40 IBU

Grenyut APA Santpe American Pale Ale APA Santpe, estil APA. Cervesa amb un aroma lleuger dels seus ... llúpols. En boca hi podem trobar tocs cítrics i una sutil amargor. 5,3% d’alcohol.40 IBUS.


Grenyut Sa Tatiana

Grenyut Sa Tatiana
starstarstarstar_borderstar_border 3,22

Weizen-Weissbier - 4,3 º - 10 IBU

Grenyut Sa Tatiana Sa Tatiana, estil weis.Típica Cervesa Alemana. Cervesa de blat, molt lle ...ugera i fàcil de beure, amb petits tocs d’aroma cítrics i amb retro gust molt subtil de plàtan.4,3% d’alcohol.  


Grenyut La Torradeta

Grenyut La Torradeta
starstarstarstar_halfstar_border 3,50

English Brown - 4,8 º

Grenyut La Torradeta La Torradeta, estil Brown ALE. Típica Anglesa. Cervesa molt fàc ...il de beure, en boca podem trobar tocs de torrats, fruits secs i regalèssia.4,8% d’alcohol.


Grenyut IPA Medusa

Grenyut IPA Medusa

India Pale Ale - 5,7 º - 70 IBU

Grenyut IPA Medusa La IPA Medusa, estil IPA. Amargor en boca, amb uns petits tocs herbacis i resin ...osos. Molt aromàtica, hi podem troba fruita madura amb uns tocs cítrics. 5,7% d’alcohol, 70 IBUS,