keyboard_arrow_down
search
clear

Buy BIIR Country - Belgian Farmhouse Ale + Champagne Yeast - Bripau Ráfega - Marina S’Agüia

starstarstarstar_halfstar_border
starstarstarstar_halfstar_border
starstarstarstar_borderstar_border
Company:

Style:

Saison
American Amber Ale
Saison
ABV:

6.5
6.5
5
IBU:

50
53
20
Malt:

Pale Ale, trigo, Caramunich, Melanoidin
Hop:

Simcoe, Centennial
Prices / Buy:

Comercial Description:

1.-

BIIR Country - Belgian Farmhouse Ale + Champagne Yeast

Clàssic estil de cervesa belga (Farmhouse Ale) amb una barreja de llevat especial belga i champagne, malt de sègol i dry hop final de Crystal.

-------------------------

Clásico estilo de cerveza belga (Farmhouse Ale) con una mezcla de llevadura especial belga y champagne, malta de centeno y dry hop final de Crystal.

2.-

Ràfega

American Amber Ale

La nostra cervesa més amarga i intrigant. Amargor i caramel mai havien anat tant bé junts.

Color ambre rogenc, lleugerament tèrbola a causa del dry hopping. Escuma fina i voluminosa de color blanc trencat amb bona retenció.

Presencia d’aroma a llúpol provinent del dry hopping amb tocs cítrics i florals. Aroma a malta moderada amb certs apunts de caramel, pa cuit i galeta.

Subtil gust a llúpol americà amb qualitats florals i cítriques. Degut a les propietats de les maltes especials utilitzades, presenta una dolçor inicial de malta seguida d’un sabor suau a caramel. La malta i l’amargor del llúpol estan equilibrats al principi i se suporten mútuament fins al final on l’amargor persisteix lleugerament per sobre de la dolçor de la malta.

------------------------

Nuestra cerveza más amarga e intrigante. Amargor y caramelo nunca habían ido tan bien juntos.

Color ámbar rojizo, ligeramente turbia debido al dry hopping. Espuma fina y voluminosa de color blanco roto con buena retención.

Presencia de aroma a lúpulo proveniente del dry hopping con toques cítricos y florales. Aroma a malta moderada con ciertos apuntes de caramelo, pan cocido y galleta.

Sutil sabor a lúpulo americano con cualidades florales y cítricas. Debido a las propiedades de las maltas especiales utilizadas, presenta una dulzura inicial de malta seguida de un sabor suave a caramelo. La malta y el amargor del lúpulo están equilibrados al principio y se soportan mutuamente hasta el final donde el amargor persiste ligeramente por encima del dulzor de la malta.

3.-

Marina S’Agüia

Other have buy: