keyboard_arrow_down
search
clear
Pilster Irishter

Pilster Irishter
starstarstarstar_halfstar_border 3,47

Irish Red Ale - 6.5 º - 28 IBU

Pilster Irishter Irish Red Ale


Pilster Porter

Pilster Porter
starstarstarstar_halfstar_border 3,49

Porter - 6.2 º

Pilster Porter


Pilster Eilster

Pilster Eilster
starstarstarstar_halfstar_border 3,38

Pale Ale - 5,4 º

Pilster Eilster American Pils La Ale de Pilster en versió yankee. Feta amb les varietats de ... llúpuls americans citra, cascade i summit. Una American Pils de bandera!


Pilster Premium Lager

Pilster Premium Lager
starstarstarstar_borderstar_border 3,18

Pilsner - 5,4 º

La Pilster es una cervesa feta a l’estil de fermentació “lager”, aconseguin ... és un tipus de cervesa caracteritzada per fermentar en condicions més lentes utilitzant llevats de fermentació baixa. Després de la fermentació, la cerves ...


Business Name: Cerveses Manlleu S.C.P.
Address: Carrer d'En Rusiñol, 48 08560 Manlleu Barcelona
Health Register: 30.012001/B
Web:
Elaboració de cervesa artesana a l’estil de fermentació “lager”, aconseguint una cervesa lleugera, refrescant, amb gust a gra i aromes suaus a llúpol.
En el nostre cas, és un tipus de cervesa caracteritzada per fermentar en condicions més lentes utilitzant llevats de fermentació baixa. Després de la fermentació, la cervesa es guarda (d’aquí l’origen del nom “lager”) en condicions de baixa temperatura per tal de netejar les partícules residuals. És un estil de cervesa que se serveix freda.
------------------------------
Elaboración de cerveza artesanal al estilo de fermentación " lager " , consiguiendo una cerveza ligera, refrescante, con sabor a grano y aromas suaves a lúpulo.
En nuestro caso , es un tipo de cerveza caracterizada por fermentar en condiciones más lentas utilizando levaduras de fermentación baja. Después de la fermentación , la cerveza se guarda (de ahí el origen del nombre " lager " ) en condiciones de baja temperatura para limpiar las partículas residuales. Es un estilo de cerveza que se sirve fría.