keyboard_arrow_down
search
clear
Business Name: Casa Rural Cervesera Les Canyes
Address: Mas Fonoll 1, 08738 Pontóns, Alt Penedés, Barcelona
Health Register:
Web:
Durant la tardor de 2013, es va inaugurar la Casa rural Cervesera 'Les Canyes', oficialment la primera casa rural cervesera de Catalunya.
'Les Canyes' és un projecte familiar de caràcter artesà situat a Pontons, municipi de l'Alt Penedès d'uns 450 habitants, amb un entorn privilegiat a tan sols 60 ' de Barcelona i 35' de les platges de Sitges i Vilanova i la Geltrú.
Entre vinyes, boscos i muntanyes, es localitzen més de 30 fonts i brolladors naturals que ens ofereixen aigües amb diferents propietats, les quals imprimeixen un caràcter peculiar en l'elaboració de les nostres cerveses.
La casa, és una antiga masia del segle XVIII edificada entre dues rieres i distanciada a dos minuts del poble. Disposa de tres habitacions, dos banys, espaiosa cuina equipada, sala de cinema, saló de lectura, jardí amb un brollador d’aigua adaptat per poder refrescar-se, barbacoa i un bar cerveser privat per a l’ús exclusiu dels clients. Una nova fórmula que combina el turisme rural amb la passió cervesera. Pepe Cubillo, artesà cerveser i la seva família, proposen l'oportunitat de poder gaudir en un cap de setmana complementat amb la degustació d'un "Tastet" de diverses varietats de cervesa artesana. El tast, ofereix deu receptes de cervesa comentades per l'artesà, amb opció a un maridatge de tapes per encàrrec.
La intenció d'aquest projecte no aspira a comercialitzar les seves cerveses a nivell de distribució externa, sinó la de poder destinar la seva producció al consum de la casa rural i a comerços de proximitat de la zona.
L'objectiu de 'Les Canyes' és centrar la seva especialització en elaboracions petites i variades. La casa rural, te la intenció, per al proper estiu, de crear una nanocervecería a l'antic celler de la masia
Microcerveseria: Actualment, estem projectant la seva construcció al paller de l'era. El disseny de l'equip està pensat per cuinar lots petits, amb l'objectiu d'oferir diversitat d'estils als nostres clients.
 
Tasts: A tots els nostres clients els rebem amb un tast gratuït de totes les nostres cerveses disponibles al celler. El nostre repte és poder disposar-ne sempre de cinc a deu estils com a mínim.Tallers: Un cop les instal·lacions de la microcerveseria estiguin en funcionament, oferirem tallers destinats a l'elaboració i comprensió del procés cerveser.
 
Cerveses:
Irish xarxa, torrada, pale ale de mel, Altbier, dry stout i una pale ale amb dry hopping, Irish Red