keyboard_arrow_down
search
clear

- 1486 products.


Trignac Blond 75 cl  Fles

Belgium Thysshop

Trignac Blond 75 cl Fles

De Trignac is een premium degustatiebier enig in zijn soort. Het is een op gebruikte cognacvaten ger ...e lichte wijnimpressies. Ook in de smaak komt dit duidelijk terug, met een neiging naar cognac. De alcohol vult de mondholte volledig en geeft een zalig warm gevoel dat lang blijft nazinderen. ...

26,54 €Jupiler 25 cl  Fles

Belgium Thysshop

Jupiler 25 cl Fles

Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting met een alcoholpercentage van 5,2%. Het kent een t ...oegankelijke, frisse en rijke moutsmaak en is licht verteerbaar. Een Jupiler komt het beste tot zijn recht bij een temperatuur van 3°C.

0,62 €


Opiebier 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Opiebier 33 cl Fles

Opie. Een kwieke blonde. Met zijn 8% alcoholpercentage kan je Opie geen watje noemen. Een stevige ... afdronk en smaakevolutie door hergisting op de fles.

1,99 €


Hapkin BIPA 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Hapkin BIPA 33 cl Fles

Deze Belgian-style IPA (BIPA) is een ongefilterd, blond bier dat gekenmerkt wordt door een subtiele ...dry-hopping met sabro, amarillo en centennial hoppen. Deze aromahoppen geven Hapkin Bipa zijn typische, frisfruitige smaak met toetsen van citrus, perzik en mango. (alc. 6,7% vol.)

1,76 €


Keizer karel Ommegang Blond 33 cl Clip 3+1 gr

Belgium Thysshop

Keizer karel Ommegang Blond 33 cl Clip 3+1 gr

Ommegang is een strogeel bier van hoge gisting met een verfijnd aroma van citrusvruchten. De bloemig ...e en kruidige smaak van de drie gebruikte hopsoorten eindigt in een complexe bitterheid. De hergisting in de fles zorgt er voor dat smaak en aromas optimaal tot hun recht komen.

4,96 €


Verboden vrucht Amber 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Verboden vrucht Amber 33 cl Fles

De dieprode Verboden Vrucht is zacht, strelend en vol in de mond. Je proeft zoet en droog tegelijker ...wordt gebrouwen met gebrande mout, hop, koriander, gedroogde sinaasappelschillen en Hoegaardengist. Het is een rijk bier met een onweerstaanbare smaak. Alcoholgehalte: 8.8 % ...

2,04 €


Steenuilke Blond 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Steenuilke Blond 33 cl Fles

Een blond degustatiebiertje van 6.5% alc. dat is samenwerking met het RLVA en met de steun van het L ...streek en dit kleine diertje te onderstrepen werden zorgvuldig kruiden uitgezocht die bij ons in de Vlaamse ardennen groeien. ...

1,63 €


Wilderen Kriek 25 cl  Fles

Belgium Thysshop

Wilderen Kriek 25 cl Fles

Wilderen Kriek is gebrouwen met spontaan gegiste Lambic, langzaam gerijpt op grote oude eikenhouten ...foedervaten. Hieraan werd 25% van de rijpste en sappigste krieken toegevoegd. Wilderen Kriek heeft hierdoor een prachtige dieprode kleur en zeer fruitig aroma.

1,41 €


Grisette Blanche bio Blond 25 cl  Fles

Belgium Thysshop

Grisette Blanche bio Blond 25 cl Fles

Grisette Wit Bio is een telg van de uitgebreide familie van de Belgische witbieren, en een aangename ... zomerdrank. Toch behoudt dit bier zijn contrastrijke karakter en volle smaak. Het schuim is kenmerkend voor tarwebieren, romig en compact. De kleur is opaak, nevelachtig en gesluierd.

0,98 €


 

Femme Fatale Amber 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Femme Fatale Amber 33 cl Fles

De naam, zowel als het etiket zijn bedacht door kunstenaar Rik Vermeersch, neef van Luc. De onwee ...rstaanbaar pittige dame staat voor een licht blond/amberkleurig bier van 6,5° met een mooie witte schuimkraag. De neus is moutig met fruitige toetsen die na een tijd overgaan in licht bitter.

1,96 €


Vedett White 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Vedett White 33 cl Fles

1,16 €Bijenblond 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Bijenblond 33 cl Fles

Bijen Blond van De Heidebrouwerij is fris Blond bier. Door de licht moutige smaak van lokale gerst e ...n het gebruik van echte Veluwse honing is dit een prettig doordrinkbaar bier met een bijzonder karakter. Dit bier wordt ook wel Veluws Blond genoemd.

2,07 €


Kleverentien Donker 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Kleverentien Donker 33 cl Fles

De tien slaat zowel op het alcoholgehalte als op het 10-jarig bestaan van onze bierproefclub "Orde v ...an de zatte Mus"

1,76 €


Lazarus Cherry Infused  Fles

Belgium Thysshop

Lazarus Cherry Infused Fles

Een amberkleurige bier met intense aroma's die gedroogde noten suggereren. Full-bodied en evenwichti ...g, met weinig zuur en vrij zoet met een lange afdronk.

2,62 €


Silly pils Bio Wit 25 cl  Fles

Belgium Thysshop

Silly pils Bio Wit 25 cl Fles

Silly Bio Pils is zachter dan Silly Pils. Deze dorstlesser heeft de smaak van mout gevolgd door een ...bittere hoptoets die niet aanhoudt en nooit wrang wordt. Een lichte pils met een verrassende smaak.

0,85 €


St Bernardus Edition Donker 2014 1,5 liter

Belgium Thysshop

St Bernardus Edition Donker 2014 1,5 liter

Collector's item Het bier St.Bernardus Abt 12 wordt aanzien als één van de beste bieren van de w ...ereld. Origineel recept, sedert 1946 gebrouwen. Donker abdijbier, perfect in balans, met een volle body en een hoppige afdronk.

17,49 €


Zuster Agatha (Muifel Brouwerij) Grande Reserve 75 cl  Fles

Belgium Thysshop

Zuster Agatha (Muifel Brouwerij) Grande Reserve 75 cl Fles

Zuster Agatha quadruppel is een meesterlijke Quadrupel van 10%. Complexe geur met fruit, krenten en ...licht gebrande mout. Smaakaanzet is vol en robuust, maar de afdronk is verrassend soepel. Zuster Agatha Grande reserve 2020 is een gelimmiteerde editie.

6,72 €


Boon kriek Gewoon Kriek 25 cl  Fles

Belgium Thysshop

Boon kriek Gewoon Kriek 25 cl Fles

Kriek BOON is een bier van spontane gisting.

1,20 €


 

Kapittel Dubbel 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Kapittel Dubbel 33 cl Fles

De naam Kapittel (afkomstig van het latijnse Kapitel) betekent zoveel als de congregatie of leefgeme ...enschap van een Abt, Prior, Pater monniken in een kloostergemeenschap. Net zoals Trappistenbieren of Patersbieren, staan abdijbieren garant voor een unieke en artisanale manier van brouwen.

1,21 €


Drie Fonteinen Oude Gueuze 75 cl  Fles

Belgium Thysshop

Drie Fonteinen Oude Gueuze 75 cl Fles

Oude Gueuze 3 Fonteinen is een volledig natuurlijke gueuze die bestaat uit een assemblage van 1, 2 e ...n 3 jaar oude lambik gerijpt op eiken vaten. Deze gueuze is een natuurlijk, ongefilterd bier dat na de botteling nog minstens 6 maanden spontaan hergist op de fles.

10,76 €


Schuppenaas Amber 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Schuppenaas Amber 33 cl Fles

Amberkleurig bier waarbij na de hoofdvergisting een Brettanomyces gist is toegevoegd die het bier ee ...n uitgesproken verfrissendevsmaak en geur geeft Tomahawk en Simcoe hop geven het bier dan weer een fruitige ondertoon van citrus en pompelmoes

1,65 €


Leffe Winter Amber 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Leffe Winter Amber 33 cl Fles

Heerlijke toetsen kruidnagel en karamel 6.6% Leffe Kerstbier is een speciaalbier waar men elk jaar ... tijdens de feestdagen van kan genieten. Een hartverwarmend, karaktervol bier met een fruitig, gekruid boeket.

1,63 €


Malheur Blond 10 33 cl Bak 24 st

Belgium Thysshop

Malheur Blond 10 33 cl Bak 24 st

Malheur bieren zijn edele, levende bieren, met hergisting op fles en op vat. Ze ondergaan een smaake ...volutie en bijgevolg ook een positief verouderingsproces.Een Malheur zit in een klein hoekje. Maar een echte Malheur, drink je met smaak en met mate(n).

(10x4.03) 40,30 €


Chimay Blond 75 cl  Fles Goud

Belgium Thysshop

Chimay Blond 75 cl Fles Goud

Chimay is een authentiek Trappistenbier: het wordt gebrouwen in een Trappistenklooster onder toezich ...t en verantwoordelijkheid van de monnikenorde.

3,57 €


St Feuillien Five 33 cl Clip 4 fl

Belgium Thysshop

St Feuillien Five 33 cl Clip 4 fl

De St-Feuillien FIVE is een blond bier. Naast een sterk bruisend karakter met fijne bubbels heeft ze ...tsen en wordt versterkt door de nuances van citrus schil. Aanvankelijk is de smaak zacht en moutig. Vervolgens komt er een lichte bitterheid opzetten die subtiel aanwezig blijft maar nooit domine ...

5,84 €Quinox  Fles

Belgium Thysshop

Quinox Fles

Quinnoux is een organisch blond bier met een laag suikergehalte.

2,04 €


Maes Radler Citroen 25 cl Clip 6 fl

Belgium Thysshop

Maes Radler Citroen 25 cl Clip 6 fl

Met een Maes Radler Citroen heb je een toppertje in handen! Dubbel verfrissend, met een combinatie v ...an 100% natuurlijk citroensap en lekkere Maes Pils. Drink het ijskoud, vlak na een ontspannend tochtje op de fiets of gewoon op café met je vrienden!

(6x0.89) 5,36 €


 

Petrus Bruin 33 cl Bak 24 st

Belgium Thysshop

Petrus Bruin 33 cl Bak 24 st

(24x1.26) 30,13 €


Vieux Temps Amber 25 cl Bak 24 st

Belgium Thysshop

Vieux Temps Amber 25 cl Bak 24 st

Een bekend voorbeeld van Belgische ale. Heeft een eigen, karakteristieke lichte amberkleur en een fr ...mond. Een ietwat droge afdronk. Een ale voor elke dag die z'n heel loyale liefhebbers heeft. Alcoholgehalte: 5.2% Serveren op 3° C. ...

27,33 €


Oude Geuze Brett-Elle 37,5 cl  Fles

Belgium Thysshop

Oude Geuze Brett-Elle 37,5 cl Fles

Een blend van 1 , 2 en 3-jarige lambiek, hergisting op de fles, niet gefilterd of gepasteuriseerd. V ...ol en elegante smaak met een typisch Brett-karakter en gematigd in zijn zurigheid.

5,58 €


Lazarus Rum Infused 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Lazarus Rum Infused 33 cl Fles

Een uitgebalanceerde mix van rum uit Jamaicaanse en Dominicaanse Republiek. Schoon en fris, met een ...lichte zoetheid en een vleugje karamel, een uitzonderlijke rum met een instinctieve smaak.

2,62 €


Witkap pater spec. Groot Lawauitj Blond 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Witkap pater spec. Groot Lawauitj Blond 33 cl Fles

De Witkap-Pater Special werd speciaal gebrouwen voor het " Europees Kampioenschap Bellemannen "(EKB) ... hoe kan het ook anders, "Den Belleman" aan de Denderkaai te Ninove. De Belleman is een persoon die met de bel rondgaat en nieuws omroept in de straten, met groot lawaai dus. ...

1,46 €


Limburgse Witte Wit 25 cl  Fles

Belgium Thysshop

Limburgse Witte Wit 25 cl Fles

Een verfrissende dorstlesser. Dit ongefilterde tarwebier heeft veel fruitig en een kruidige toets va ...n koriander.

1,00 €


Lindemans Peche 35,5 cl  Fles

Belgium Thysshop

Lindemans Peche 35,5 cl Fles

Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan ... de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.

2,83 €


Stella 33 cl Blik 6 pak

Belgium Thysshop

Stella 33 cl Blik 6 pak

Stella Artois is een frisse kwaliteitspils met een lichte bittere smaak. Deze smaak ontstaat door ee ...n unieke mengeling van de beste mout en de fijnste hopsoorten.

6,60 €


Engelszell Gregorius Trappist Donker 33 cl  Fles

Belgium Thysshop

Engelszell Gregorius Trappist Donker 33 cl Fles

Het bier wordt sinds 2012 gebrouwen in de brouwerij van Stift Engelszell te Engelhartszell an der Do ...nau, het enige trappistenklooster in Oostenrijk. Gregorius, bruin bier met een alcoholpercentage van 9,7%

3,60 €


Corsendonk Dubbel Kriek 33 cl Bak 24 st

Belgium Thysshop

Corsendonk Dubbel Kriek 33 cl Bak 24 st

Corsendonk Dubbel Kriek is een behoorlijk zwaar kriekenbier met een alcoholpercentage van 8,7%. Met ...zijn roodbruine kleur, de frisse smaak waar de smaak van kersen goed te proeven is. Het bier word in opdracht van Corsendonk gebrouwen door Brouwerij Du Bocq in Purnode.

(24x1.73) 41,44 €


 

| 1 | 2 | 3 | Next >>> | Last >>>
- 1486 products.