keyboard_arrow_down
search
clear

Buy JK Nit - Ceiba Imperial Stout - Can Navarra Estornell d’hivern

starstarstarstar_halfstar_border
starstarstarstar_borderstar_border
Company:

Style:

Stout
Stout
Stout
ABV:

4.7
5
8
IBU:

50
0
40
Malt:

Maltas base Pilsner, Munich y Trigo, copos de avena y trigo, maltas tostadas Chocolate, Carafa III
Hop:

Challenger
Prices / Buy:

Comercial Description:

1.-

La JK Nit es una cerveza negra, inspirada en las Stout pero con una carga de cereales poco habitual. Empleando lúpulo Challenger (50 EBU), las maltas de trigo combinan con los sabores más tostados típicos de este estilo.

Cuando comenzamos a hacer cerveza en casa era habitual que acabáramos bien tarde en la oscuridad, y aprovechábamos la frialdad suave de las noches de invierno en Poblenou para iniciar el milagroso proceso de la fermentación. Ahora todo está más controlado, pero las noches no dejan de hechizarnos. Ingredientes: Agua, maltas de cebada y de trigo, copos de trigo y de avena, cebada tostada, lúpulo Challenger y levaduras. Refermentada en la botella con azúcar integral de comercio justo. No contiene ingredientes de origen animal. Más información en http://receptes.cervesesjk.cat Extraído de esta página:

Una cerveza negra diferente, con maltas de trigo y dversos tipo de maltas de cebada más o menos tostadas, además de copos de trigo (y / o de avena) y cebada tostada como adjuntos. La malta de trigo da un sabor peculiar a esta stout con cinco grados de alcohol y aprox. 45 IBU aportados por el lúpulo Challenger.

Esta cerveza también la estamos desarrollando con registro sanitario en las instalaciones de Fortiverd SL (Rubí, el Vallés), empleando en este caso las maltas base (Pilsner, Munich y Trigo) y los copos de avena y trigo provenientes de cultivos ecológicos, mientras que las maltas tostadas (Chocolate, Carafa III), el lúpulo Challenger y el cebada tostada de momento no son ecológicos. Como la Dorada, está carbonatada en botella con azúcar integral de comercio justo.

--------------------------------

La JK Nit és una cervesa negra, inspirada en les Stouts però amb una càrrega de cereals poc habitual. Emprant llúpol Challenger (50 EBU), les maltes de blat combinen amb els gustos més torrats típics d’aquest estil.

Quan començavem a fer cervesa a casa era habitual que acabéssim ben tard en la foscor, i aprofitàvem la fredor suau de les nits d’hivern al Poblenou per iniciar el miraculós procés de la fermentació. Ara tot està més controlat, però les nits no deixen d’encisar-nos. Ingredients: Aigua, maltes d’ordi i de blat, flocs de blat i de civada, ordi torrat, llúpol Challenger i llevats. Refermentada a l’ampolla amb sucre integral de comerç just. No conté ingredients d’origen animal. Més informació a http://receptes.cervesesjk.cat Extret d’aquesta plana:

Una cervesa negra diferent, amb maltes de blat i dversos tipus de maltes d’ordi més o menys torrades, a més de flocs de blat (i/o de civada) i ordi torrat com a adjunts. La malta de blat dóna un gust peculiar a aquesta stout amb cinc graus d’alcohol i aprox. 45 IBU aportats pel llúpol Challenger.

Aquesta cervesa també l’estem desenvolupant amb registre sanitari a les instal·lacions de Fortiverd S.L. (Rubí, el Vallés), emprant en aquest cas les maltes base (Pilsner, Munich i Blat) i els flocs de civada i blat provinents de cultius ecològics, mentre que les maltes torrades (Chocolate, Carafa III), el llúpol Challenger i l’ordi torrat de moment no són ecològics. Com la Daurada, està carbonatada a l’ampolla amb sucre integral de comerç just.

2.-

Ceiba Imperial Stout

Cerveza obscura, de sabor tostado y profundo, con espuma compacta, cremosa y abundante, deliciosa, con cuerpo robusto y balance perfecto.

3.-

Can Navarra Estornell d’hivern

Com l’ocell, l’estornell, la popular stout del club Can Navarra, torna ara en versió hivern per tal que els amants de les cerveses negres la puguin gaudir pel Nadal en versió més caramelitzada i alcohòlica. Si l’estornell d’estiu busca una cervesa negra lleugera i seca per fer-la més apropiada pels dies de calor, l’estornell d’hivern prioritza els caramels i l’escalf alcohòlic per acompanyar als torrefactes de les maltes negres amb el mateix final en boca de fruïts secs i capuccino de la seva versió d’estiu, però afegint-hi notes de toffe i sucre panela. El glop agradable i fàcil contrasta amb una intensa crema escumosa de color fosc que es disfruta molt més en copa ample de conyac.

És una bona cervesa per prendre a mitja tarda o com a copa de nit tot disfrutant de la sèrie preferida.

Other have buy: